blob: 861d822db51b1619e35c5738c64679ecc8575ecf [file] [log] [blame]
<?xml version="1.0" ?>
<!DOCTYPE translationbundle>
<translationbundle lang="mk">
<translation id="1000498691615767391">Избери папка за отворање</translation>
<translation id="1023220960495960452">Транслитерација (vanakkam → வணக்கம்)</translation>
<translation id="1035094536595558507">Приказ на слајдови</translation>
<translation id="1045157690796831147">Транслитерација (namaskar → നമസ്കാരം)</translation>
<translation id="1046068652463704410">Внесување на јапонски (за тастатура на САД)</translation>
<translation id="1047956942837015229"><ph name="COUNT" /> ставки се бришат...</translation>
<translation id="1049926623896334335">Документ во Word</translation>
<translation id="1062407476771304334">Замени</translation>
<translation id="1065449928621190041">канадско француска тастатура</translation>
<translation id="1119069657431255176">tar-архива компримирана со bzip2</translation>
<translation id="1120073797882051782">хангул, ромаџа</translation>
<translation id="1148097584170732637">Најдени се <ph name="FILE_COUNT" />.
<ph name="LINE_BREAK1" />
Нема доволно слободен простор во локалната меморија. Потребни се дополнителни <ph name="FILE_SIZE" />.
<ph name="LINE_BREAK2" />
Изберете помалку фотографии.</translation>
<translation id="1150565364351027703">Очила за сонце</translation>
<translation id="115443833402798225">хангул, ахматае</translation>
<translation id="1155759005174418845">каталонска</translation>
<translation id="1173894706177603556">Преименувај</translation>
<translation id="117624967391683467">Се копира <ph name="FILE_NAME" />...</translation>
<translation id="1178581264944972037">Пауза</translation>
<translation id="1190144681599273207">Земањето на оваа датотека ќе искористи приближно <ph name="FILE_SIZE" /> од мобилните податоци.</translation>
<translation id="1201402288615127009">Следно</translation>
<translation id="1208421848177517699">Транслитерација (namaste → નમસ્તે)</translation>
<translation id="1243314992276662751">Постави</translation>
<translation id="1249250836236328755">Жанр</translation>
<translation id="1278813325885878377">Унгарска QWERTY тастатура</translation>
<translation id="1297922636971898492">Google Диск не е достапен во моментов. Поставувањето автоматски ќе се рестартира штом ќе се активира Google Диск.</translation>
<translation id="1307931752636661898">Не може да се прикажат датотеките на Linux</translation>
<translation id="1310751437842832374">Транслитерација (mausam → ନମସ୍ତେ)</translation>
<translation id="1337036551624197047">чешка тастатура</translation>
<translation id="1338950911836659113">Се брише...</translation>
<translation id="1346748346194534595">Надесно</translation>
<translation id="1351692861129622852">Се увезуваат <ph name="FILE_COUNT" /> датотеки...</translation>
<translation id="1352103415082130575">тајландска тастатура (Pattachote)</translation>
<translation id="1358735829858566124">Датотеката или директориумот не може да се користат.</translation>
<translation id="1363028406613469049">Песна</translation>
<translation id="1378727793141957596">Добре дојдовте во Google Диск!</translation>
<translation id="1383876407941801731">Барај</translation>
<translation id="1395262318152388157">Барај лизгач</translation>
<translation id="1399648040768741453">телугу тастатура (фонетска)</translation>
<translation id="1430915738399379752">Печати</translation>
<translation id="1439494416798956626">Преместена во <ph name="FOLDER_NAME" />.</translation>
<translation id="1441841714100794440">виетнамска тастатура (Telex)</translation>
<translation id="1455548678241328678">норвешка тастатура</translation>
<translation id="1464724975715666883">1 грешка.</translation>
<translation id="1467432559032391204">Лево</translation>
<translation id="1474339897586437869"><ph name="FILENAME" />“ не е поставена. Нема доволно простор на Google Drive.</translation>
<translation id="148466539719134488">швајцарски</translation>
<translation id="1497522201463361063">Не може да преименува „<ph name="FILE_NAME" />“. <ph name="ERROR_MESSAGE" /></translation>
<translation id="1538729222189715449">Се отвораат датотеките на Linux…</translation>
<translation id="1547964879613821194">канадско англиска</translation>
<translation id="1556189134700913550">Примени на сите</translation>
<translation id="1572585716423026576">Постави како тапет</translation>
<translation id="158809615184981282">Фарска тастатура</translation>
<translation id="1589128298353575783"><ph name="NUMBER_OF_PB" /> PB</translation>
<translation id="1646136617204068573">унгарска тастатура</translation>
<translation id="164729547906544836">тамилска тастатура (itrans)</translation>
<translation id="164969095109328410">Уред со Chrome</translation>
<translation id="1665611772925418501">Оваа датотека не може да се менува.</translation>
<translation id="1673103856845176271">Не можеше да се пристапи до датотеката поради безбедносни причини.</translation>
<translation id="169515659049020177">Shift</translation>
<translation id="1722487484194605434">Се пакуваат <ph name="NUMBER_OF_ITEMS" /> ставки…</translation>
<translation id="174173592514158117">Прикажи ги сите папки на Play</translation>
<translation id="174937106936716857">Вкупен број датотеки</translation>
<translation id="1775381402323441512">Информации за видеото</translation>
<translation id="180035236176489073">Мора да сте поврзани на интернет за да пристапите до датотеките.</translation>
<translation id="1807938677607439181">Сите датотеки</translation>
<translation id="1810764548349082891">Не е достапен преглед</translation>
<translation id="1815861158988915678"><ph name="BEGIN_BOLD" />Внимание:<ph name="END_BOLD" /> Овие датотеки се привремени и може да се бришат автоматски за да се ослободи простор на дискот. <ph name="BEGIN_LINK" />Дознај повеќе<ph name="END_LINK" /></translation>
<translation id="1829129547161959350">Пингвин</translation>
<translation id="183183971458492120">Се вчитуваат информации…</translation>
<translation id="1838709767668011582">Сајт на Google</translation>
<translation id="1844692022597038441">Датотеката не е достапна локално.</translation>
<translation id="184633654410729720">тајландска тастатура (Kedmanee)</translation>
<translation id="1847880352285315359">Зачувано</translation>
<translation id="1864756863218646478">Не може да се најде датотеката.</translation>
<translation id="1921986354447415460">Турска-F тастатура</translation>
<translation id="1931134289871235022">Словачки</translation>
<translation id="1933345018156373194">Потегот не успеа, неочекувана грешка: <ph name="ERROR_MESSAGE" /></translation>
<translation id="1936717151811561466">фински</translation>
<translation id="1942765061641586207">Резолуција на слика</translation>
<translation id="1943097386230153518">Инсталирајте нова услуга</translation>
<translation id="1947424002851288782">германска тастатура</translation>
<translation id="1972984168337863910">Проширете ги таблите со повратни информации за датотеките</translation>
<translation id="1984603991036629094">ерменска фонетска тастатура</translation>
<translation id="2001796770603320721">Управување во Drive</translation>
<translation id="2009067268969781306">Форматирањето на USB-дискот ќе ги избрише сите податоци складирани во него. Дејството не може да се врати.</translation>
<translation id="2028997212275086731">РАР-архива</translation>
<translation id="2046702855113914483">Рамен</translation>
<translation id="2070909990982335904">Имиња кои почнуваат со точка се резервирани за системот. Изберете друго име.</translation>
<translation id="2079545284768500474">Врати</translation>
<translation id="2080010875307505892">српска тастатура</translation>
<translation id="2084108471225856927">Поставки за уредот</translation>
<translation id="2085470240340828803">Датотека со име „<ph name="FILENAME" />“ веќе постои. Што сакате да направите?</translation>
<translation id="2121825465123208577">Промени големина</translation>
<translation id="2136953289241069843">Транслитерација (namaste → नमस्कार)</translation>
<translation id="2138867954865495510">Не може да се отвори „<ph name="PATH" />“: <ph name="ERROR_MESSAGE" /></translation>
<translation id="2163152940313951844">Неважечки знак: <ph name="CHARACTER_NAME" /></translation>
<translation id="2164862903024139959">виетнамска тастатура (TCVN)</translation>
<translation id="2168214441502403371">персиска тастатура</translation>
<translation id="2198315389084035571">поедноставен кинески</translation>
<translation id="2208158072373999562">Архива Zip</translation>
<translation id="2225536596944493418">Дали сигурно сакате да избришете <ph name="NUMBER_OF_ITEMS" /> ставки?</translation>
<translation id="2230062665678605299">Не може да се создаде папка „<ph name="FOLDER_NAME" />“. <ph name="ERROR_MESSAGE" /></translation>
<translation id="2278988676849463018">канада тастатура (фонетска)</translation>
<translation id="2288278176040912387">Грамофон</translation>
<translation id="2291538123825441971">Се отвораат <ph name="NUMBER_OF_FILES" /> датотеки.</translation>
<translation id="2303301624314357662">Се отвора датотеката <ph name="FILE_NAME" />.</translation>
<translation id="2305020378527873881"><ph name="VOLUME_NAME" /> е отстранет.</translation>
<translation id="2325650632570794183">Овој тип датотека не е поддржан. Посетете ја веб-продавницата на Chrome за да најдете апликација што може да го отвори овој тип датотека.</translation>
<translation id="23434688402327542">Казахстанска тастатура</translation>
<translation id="2352947182261340447">Нема доволно слободен простор во локалната меморија.</translation>
<translation id="2377319039870049694">Префрли на режим за преглед во список</translation>
<translation id="2377590462528165447"><ph name="NUMBER_OF_ITEMS" /> папки се споделени со Linux</translation>
<translation id="2378075407703503998">Избрани се <ph name="SELCTED_FILE_COUNT" /> датотеки</translation>
<translation id="2384596874640104496">синхала тастатура</translation>
<translation id="240770291734945588">Достапни се <ph name="SPACE_AVAILABLE" /></translation>
<translation id="2425665904502185219">Вкупната големина на датотеки</translation>
<translation id="2448312741937722512">Тип</translation>
<translation id="2453576648990281505">Датотеката веќе постои</translation>
<translation id="2464079411014186876">Сладолед</translation>
<translation id="2468402215065996499">Тамагочи</translation>
<translation id="247772113373397749">канадска повеќејазична тастатура</translation>
<translation id="2494837236724268445">гуџарати тастатура (Phonetic)</translation>
<translation id="2515586267016047495">Alt</translation>
<translation id="2529133382850673012">САД тастатура</translation>
<translation id="2542049655219295786">Табела на Google</translation>
<translation id="2547921442987553570">Додајте во <ph name="EXTENSION_NAME" /></translation>
<translation id="255937426064304553">Меѓународен англиски (САД)</translation>
<translation id="2562685439590298522">Документи</translation>
<translation id="2563185590376525700">Жаба</translation>
<translation id="2614589611416690597">Видео: <ph name="VIDEO_TYPE" /></translation>
<translation id="2620090360073999360">Не може да се достапи до Google Диск во моментов.</translation>
<translation id="2638942478653899953">Не можеше да се добие Google Диск. <ph name="BEGIN_LINK" />Одјавете се<ph name="END_LINK" /> и повторно најавете се.</translation>
<translation id="2649120831653069427">Риба виножито</translation>
<translation id="2661146741306740526">16 x 9</translation>
<translation id="2672394958563893062">Настана грешка. Кликнете за да се рестартира отпочеток.</translation>
<translation id="2676946222714718093">Се репродуцира на</translation>
<translation id="2735698359135166290">Романска стандардна тастатура</translation>
<translation id="2771816809568414714">Сирење</translation>
<translation id="2781645665747935084">Белгиски</translation>
<translation id="2782104745158847185">Грешка при инсталирањето на апликацијата за Linux</translation>
<translation id="2787047795752739979">Препишете оригинал</translation>
<translation id="2790805296069989825">руска тастатура</translation>
<translation id="2843806747483486897">Промени зададени вредности…</translation>
<translation id="2850124913210091882">Бекап</translation>
<translation id="2870836398458454343">Транслитерација (marhaban ← مرحبا)</translation>
<translation id="288024221176729610">Чешки</translation>
<translation id="2887525882758501333">ПДФ-документ</translation>
<translation id="2888807692577297075">Нема ставки што се совпаѓаат со &lt;b&gt;„<ph name="SEARCH_STRING" />“&lt;/b&gt;</translation>
<translation id="2894654529758326923">Информации</translation>
<translation id="2902312830803030883">Повеќе дејства</translation>
<translation id="2902734494705624966">САД продолжена</translation>
<translation id="2923240520113693977">естонски</translation>
<translation id="2924296707677495905">Транслитерација (namaskaram → ನಮಸ್ಕಾರ)</translation>
<translation id="2925966894897775835">Табели</translation>
<translation id="2938685643439809023">монголски</translation>
<translation id="2942290791863759244">германска тастатура NEO 2</translation>
<translation id="2943400156390503548">Слајдови</translation>
<translation id="2943503720238418293">Користете пократко име</translation>
<translation id="2951236788251446349">Медуза</translation>
<translation id="2963783323012015985">турска тастатура</translation>
<translation id="2966459079597787514">шведска тастатура</translation>
<translation id="2984337792991268709">Денес <ph name="TODAY_DAYTIME" /></translation>
<translation id="2994669386200004489">Не можеше да се направи бекап на <ph name="FILE_NAME" /></translation>
<translation id="3003633581067744647">Префрли се на режим за преглед со сликички</translation>
<translation id="3007214526293698309">Поправи го соодносот</translation>
<translation id="303198083543495566">Географија</translation>
<translation id="3057861065630527966">Бекап на фотографиите и видеата</translation>
<translation id="3064388234319122767">Транслитерација (zdravo → здраво)</translation>
<translation id="3078461028045006476">Споделете со <ph name="EXTENSION_NAME" /></translation>
<translation id="3088034400796962477">Транслитерација (salam ← سلام)</translation>
<translation id="3116361045094675131">САД тастатура</translation>
<translation id="3126026824346185272">Ctrl</translation>
<translation id="3144126448740580210">ГОТОВО</translation>
<translation id="3157729859914172001">Меѓународна тастатура - САД (PC)</translation>
<translation id="3187212781151025377">хебрејска тастатура</translation>
<translation id="3188257591659621405">Мои датотеки</translation>
<translation id="3197563288998582412">UK Dvorak</translation>
<translation id="3202131003361292969">Патека</translation>
<translation id="3224239078034945833">Канадски - повеќејазична</translation>
<translation id="3236289833370040187">Сопственоста ќе се пренесе на <ph name="DESTINATION_DOMAIN" />.</translation>
<translation id="3241720467332021590">ирски</translation>
<translation id="3245321423178950146">Непознат уметник</translation>
<translation id="3252266817569339921">француски</translation>
<translation id="3254434849914415189">Одберете ја стандардната апликација за датотеките <ph name="FILE_TYPE" />:</translation>
<translation id="3264582393905923483">Контекст</translation>
<translation id="3280431534455935878">Се подготвува</translation>
<translation id="3280987981688031357">Грамофонска плоча</translation>
<translation id="3296763833017966289">грузиски</translation>
<translation id="3326821416087822643"><ph name="FILE_NAME" /> се пакува...</translation>
<translation id="3335337277364016868">Година на снимање</translation>
<translation id="3338239663705455570">словенечка тастатура</translation>
<translation id="3353984535370177728">Избери папка за поставување</translation>
<translation id="3399597614303179694">Македонска тастатура</translation>
<translation id="3414856743105198592">Со форматирање на преносливиот медиум ќе се избришат сите податоци. Дали сакате да продолжите?</translation>
<translation id="3437801641691368414">Време на создавање</translation>
<translation id="3466147780910026086">Се скенира преносливиот уред...</translation>
<translation id="3468522857997926824">Направивте резервна копија на <ph name="FILE_COUNT" /> фотографии на <ph name="BEGIN_LINK" />Google Drive<ph name="END_LINK" /></translation>
<translation id="3470502288861289375">Се копира...</translation>
<translation id="3473378059788601120">Копирана во <ph name="FOLDER_NAME" />.</translation>
<translation id="3475447146579922140">Google табела</translation>
<translation id="3495304270784461826"><ph name="COUNT" /> грешки.</translation>
<translation id="3519867315646775981">Транслитерација (shalom ← שלום)</translation>
<translation id="3522708245912499433">португалски</translation>
<translation id="3527085408025491307">Папка</translation>
<translation id="3549797760399244642">Одете на drive.google.com...</translation>
<translation id="357479282490346887">литвански</translation>
<translation id="3583509704582854624">Алфанумеричко внесување (за јапонска тастатура)</translation>
<translation id="3603385196401704894">канадско француска</translation>
<translation id="3606220979431771195">Турска-F</translation>
<translation id="3609785682760573515">Се синхронизира...</translation>
<translation id="3616113530831147358">Аудио</translation>
<translation id="3619115746895587757">Капучино</translation>
<translation id="3620292326130836921">Сѐ е ископирано!</translation>
<translation id="3626281679859535460">Осветленост</translation>
<translation id="3644896802912593514">Ширина</translation>
<translation id="3645531960514756307">Откачете ја папката</translation>
<translation id="3678559383040232393">Малтешка тастатура</translation>
<translation id="3685122418104378273">Кога се користат мобилни податоци, синхронизацијата со Google Drive стандардно е оневозможена.</translation>
<translation id="3689865792480713551">Откажете <ph name="ACTIVITY_DESCRIPTION" />.</translation>
<translation id="3726463242007121105">Уредот не може да се отвори затоа што не го поддржува системот со датотеки.</translation>
<translation id="3741243925913727067">Направи резервна копија на фотографиите и видеата од преносливиот уред на Google Drive.</translation>
<translation id="3749289110408117711">Име на датотека</translation>
<translation id="3780536599611287598">Немате дозвола за преместување датотеки во „<ph name="FOLDER_NAME" />“.</translation>
<translation id="3786301125658655746">Исклучени сте</translation>
<translation id="3789841737615482174">Инсталирај</translation>
<translation id="3798449238516105146">Верзија</translation>
<translation id="3801082500826908679">Фарски</translation>
<translation id="3809272675881623365">Зајак</translation>
<translation id="3811494700605067549">Избрана е 1 датотека</translation>
<translation id="3815016854028376614">Метод на внесување за џујин</translation>
<translation id="3825863595139017598">монголска тастатура</translation>
<translation id="38275787300541712">Кога ќе завршите, притиснете Enter</translation>
<translation id="3830674330436234648">Не е достапна репродукција</translation>
<translation id="3833761542219863804">Транслитерација (mausam → ਮੌਸਮ)</translation>
<translation id="383652340667548381">српска</translation>
<translation id="385051799172605136">Назад</translation>
<translation id="3855472144336161447">Германска Neo 2</translation>
<translation id="3856075812838139784">Само за читање</translation>
<translation id="3858678421048828670">италијанска тастатура</translation>
<translation id="386548886866354912">Спакувајте со <ph name="EXTENSION_NAME" /></translation>
<translation id="3866249974567520381">Опис</translation>
<translation id="3910699493603749297">кмер тастатура</translation>
<translation id="391445228316373457">непалска тастатура (фонетска)</translation>
<translation id="3924145049010392604">Meta</translation>
<translation id="3930521966936686665">Репродуцирај на</translation>
<translation id="3943857333388298514">Залепи</translation>
<translation id="3958548648197196644">Киви</translation>
<translation id="3966388904776714213">Аудиоплеер</translation>
<translation id="4002066346123236978">Наслов</translation>
<translation id="4070370845051020638">Кантонски метод за внесување</translation>
<translation id="4072248638558688893">тамилска тастатура (фонетска)</translation>
<translation id="4124935795427217608">Еднорог</translation>
<translation id="4158739975813877944">Отвори ја плејлистата</translation>
<translation id="418179967336296930">Руска фонетска (YaZHert) тастатура</translation>
<translation id="4193154014135846272">Документ на Google</translation>
<translation id="4195249722193633765">Инсталирајте апликација со Linux (Бета)</translation>
<translation id="4197674956721858839">Избор на пакување</translation>
<translation id="421017592316736757">Мора да сте поврзани на интернет за да пристапите до оваа датотека.</translation>
<translation id="4212740939091998969">Веќе постои папка со име „<ph name="FOLDER_NAME" />“. Одберете друго име.</translation>
<translation id="4215448920900139318">Се прави бекап на <ph name="FILE_COUNT" /></translation>
<translation id="426015154560005552">арапска тастатура</translation>
<translation id="4261901459838235729">Google презентација</translation>
<translation id="4290535918735525311">1 папка е споделена со Linux</translation>
<translation id="4298972503445160211">данска тастатура</translation>
<translation id="4299729908419173967">бразилски</translation>
<translation id="4309915981827077375">Општи информации</translation>
<translation id="4326192123064055915">Кафе</translation>
<translation id="4336032328163998280">Копирањето не успеа. <ph name="ERROR_MESSAGE" /></translation>
<translation id="4364327530094270451">Диња</translation>
<translation id="4372884569765913867">1 x 1</translation>
<translation id="4425149324548788773">Мојот Drive</translation>
<translation id="4465830120256509958">бразилска тастатура</translation>
<translation id="4470564870223067757">хангул, 2-делна</translation>
<translation id="4477219268485577442">бугарска фонетска</translation>
<translation id="4479812471636796472">САД тастатура Dvorak</translation>
<translation id="4487088045714738411">белгиска тастатура</translation>
<translation id="4522570452068850558">Детали</translation>
<translation id="4552678318981539154">Купете поголем простор за складирање</translation>
<translation id="4559767610552730302">Боке</translation>
<translation id="4572815280350369984"><ph name="FILE_TYPE" /> датотека</translation>
<translation id="457386861538956877">Повеќе…</translation>
<translation id="4579744207439506346">Го додадовте <ph name="ENTRY_NAME" /> во изборот.</translation>
<translation id="4582497162516204941">Инсталирајте со Linux (Бета)</translation>
<translation id="4594543368593301662">Се прикажуваат резултати за <ph name="SEARCH_TERM" />.</translation>
<translation id="4631887759990505102">Уметник</translation>
<translation id="4656293982926141856">Овој компјутер</translation>
<translation id="4669606053856530811">Членовите на „<ph name="SOURCE_NAME" />“ ќе изгубат пристап освен ако ставкиве се споделени со нив.</translation>
<translation id="4690246192099372265">шведски</translation>
<translation id="4693155481716051732">Суши</translation>
<translation id="4694604912444486114">Мајмун</translation>
<translation id="4697043402264950621">Списокот со датотеки е подреден според <ph name="COLUMN_NAME" /> по растечки редослед.</translation>
<translation id="4711094779914110278">турски</translation>
<translation id="4713544552769165154">Оваа датотека е дизајнирана за компјутер којшто користи софтвер на Macintosh. Таа не е компатибилна со вашиот уред којшто работи на Chrome OS. Пребарајте на <ph name="BEGIN_LINK" />Chrome Web Store<ph name="END_LINK" /> за соодветна апликација за замена.<ph name="BEGIN_LINK_HELP" />Дознајте повеќе<ph name="END_LINK_HELP" /></translation>
<translation id="4724850507808590449"><ph name="FILE_COUNT" /> фотографии се ископирани</translation>
<translation id="4725511304875193254">Корги</translation>
<translation id="4732760563705710320">Извинете, ова видео не е поддржано од вашиот уред за емитување.</translation>
<translation id="4734518477988699048">Внесената вредност е погрешна.</translation>
<translation id="4737050008115666127">Слетување</translation>
<translation id="4747271164117300400">македонски</translation>
<translation id="4749157430980974800">грузиска тастатура</translation>
<translation id="4755240240651974342">финска тастатура</translation>
<translation id="4759238208242260848">Преземања</translation>
<translation id="4779136857077979611">Онигири</translation>
<translation id="4784330909746505604">PowerPoint-презентација</translation>
<translation id="4788401404269709922"><ph name="NUMBER_OF_KB" /> KB</translation>
<translation id="4801956050125744859">Задржи ги двете</translation>
<translation id="4804827417948292437">Авокадо</translation>
<translation id="4823651846660089135">Уредот е само за читање</translation>
<translation id="4839847978919684242">Избрани ставки: <ph name="SELCTED_FILES_COUNT" /></translation>
<translation id="4850886885716139402">Приказ</translation>
<translation id="485316830061041779">германски</translation>
<translation id="4867079195717347957">Кликнете за подредување на колоната по опаѓачки редослед.</translation>
<translation id="4873265419374180291"><ph name="NUMBER_OF_BYTES" /> бајти</translation>
<translation id="4880214202172289027">Лизгач за јачина на звук</translation>
<translation id="4880520557730313061">Автоматска поправка</translation>
<translation id="4881695831933465202">Отвори</translation>
<translation id="4886021172213954916">тамилска тастатура (машина за пишување)</translation>
<translation id="4905417359854579806">Направете бекап на <ph name="FILE_COUNT" /></translation>
<translation id="4924638091161556692">Поправено</translation>
<translation id="4935975195727477204">Цвет од газанија</translation>
<translation id="4943368462779413526">Фудбал</translation>
<translation id="4969785127455456148">Албум</translation>
<translation id="497244430928947428">малајамска тастатура (фонетска)</translation>
<translation id="4973523518332075481">Користете име што содржи <ph name="MAX_LENGTH" /> знаци или помалку</translation>
<translation id="4973970068702235170">Пакувањето не успеа, неочекувана грешка: <ph name="ERROR_MESSAGE" /></translation>
<translation id="4988205478593450158">Дали сте сигурни дека сакате да ја избришете „<ph name="FILE_NAME" />“?</translation>
<translation id="498902553138568924">Црвена пеперутка</translation>
<translation id="4992066212339426712">Вклучи звук</translation>
<translation id="5004584466530475658"><ph name="FILE_COUNT" /> нови фотографии</translation>
<translation id="5010406651457630570">Компјутери</translation>
<translation id="5011233892417813670">Chromebook</translation>
<translation id="5024856940085636730">Операцијата трае подолго од очекуваното. Дали сакате да ја прекинете?</translation>
<translation id="5038625366300922036">Види повеќе...</translation>
<translation id="5061708541166515394">Контраст</translation>
<translation id="5068919226082848014">Пица</translation>
<translation id="5081517858322016911"><ph name="TOTAL_FILE_SIZE" /> датотеки ќе се избришат</translation>
<translation id="509429900233858213">Настана грешка.</translation>
<translation id="5098629044894065541">хебрејски</translation>
<translation id="5123433949759960244">Баскет</translation>
<translation id="5129662217315786329">полски</translation>
<translation id="5144820558584035333">хангул, 3-делна (390)</translation>
<translation id="5145331109270917438">Датум на промена</translation>
<translation id="515594325917491223">Шах</translation>
<translation id="5158593464696388225">Не успеа да се зачува сликата.</translation>
<translation id="5159383109919732130"><ph name="BEGIN_BOLD" />Уште не го отстранувајте уредот!<ph name="END_BOLD" />
<ph name="LINE_BREAKS" />
Со отстранување на уредот додека се користи може да се предизвика загуба на податоци. Почекајте додека да заврши операцијата, па исфрлете го уредот со помош на апликацијата Датотеки.</translation>
<translation id="5163869187418756376">Споделувањето не успеа. Проверете ја врската и обидете се повторно подоцна.</translation>
<translation id="516592729076796170">US Programmer Dvorak</translation>
<translation id="5167131699331641907">Холандска тастатура</translation>
<translation id="5170477580121653719">Преостанат простор во Google Диск: <ph name="SPACE_AVAILABLE" />.</translation>
<translation id="5177526793333269655">Приказ на сликичка</translation>
<translation id="5194713942430106590">Кликнете за подредување на колоната по растечки редослед.</translation>
<translation id="5218183485292899140">Швајцарско-француски</translation>
<translation id="5234764350956374838">Отфрли</translation>
<translation id="5241298539944515331">виетнамска тастатура (VIQR)</translation>
<translation id="5253070652067921974">Создадена од</translation>
<translation id="5257456363153333584">Вилино коњче</translation>
<translation id="5262311848634918433"><ph name="MARKUP_1" />Пристапете до датотеки отсекаде, дури и офлајн.<ph name="MARKUP_2" />
Датотеките во Google Drive се ажурирани и достапни од кој било уред.<ph name="MARKUP_3" />
<ph name="MARKUP_4" />Чувајте ги датотеките безбедни.<ph name="MARKUP_5" />
Што и да се случува со уредот, вашите датотеки се безбедно складирани во Google Drive.<ph name="MARKUP_6" />
<ph name="MARKUP_7" />Споделувајте, создавајте и соработувајте<ph name="MARKUP_8" />
на датотеки со други, сѐ на едно место.<ph name="MARKUP_9" /></translation>
<translation id="5275973617553375938">Повратени датотеки од Google Диск</translation>
<translation id="5317780077021120954">Зачувај</translation>
<translation id="5318819489018851358">Споделете со Linux</translation>
<translation id="5319782540886810524">латвиска тастатура</translation>
<translation id="5323213332664049067">Латиноамерикански</translation>
<translation id="5327248766486351172">Име</translation>
<translation id="5330145655348521461">Датотеките се отворија на друга работна површина. Поместете ја на <ph name="USER_NAME" /> (<ph name="MAIL_ADDRESS" />) за да се прикаже.</translation>
<translation id="5330512191124428349">Земете информации</translation>
<translation id="5335458522276292100">Се прави бекап на <ph name="FILE_COUNT" /> на <ph name="BEGIN_LINK" />Google Drive<ph name="END_LINK" /></translation>
<translation id="5358764674931277">Стапка на слики</translation>
<translation id="5368191757080475556">Споделување папка со Linux</translation>
<translation id="5402367795255837559">Браилово писмо</translation>
<translation id="5412637665001827670">бугарска тастатура</translation>
<translation id="5418923334382419584">мјанмарска тастатура</translation>
<translation id="5428105026674456456">шпански</translation>
<translation id="5438282218546237410">Нема резултати за <ph name="SEARCH_TERM" />.</translation>
<translation id="5464696796438641524">полска тастатура</translation>
<translation id="5465122519792752163">непалска тастатура (InScript)</translation>
<translation id="5469868506864199649">италијански</translation>
<translation id="5494920125229734069">Избери сè</translation>
<translation id="5500122897333236901">Исландски</translation>
<translation id="5508696409934741614">Точки</translation>
<translation id="5522908512596376669">Списокот со датотеки се смени во преглед на список.</translation>
<translation id="5524517123096967210">Датотеката не може да се прочита.</translation>
<translation id="5533102081734025921">Слика: <ph name="IMAGE_TYPE" /></translation>
<translation id="5533555070048896610">Транслитерација (namaste → नमस्ते)</translation>
<translation id="5534520101572674276">Се пресметува големината</translation>
<translation id="5583640892426849032">Backspace-копче</translation>
<translation id="5605830556594064952">US Dvorak</translation>
<translation id="5640179856859982418">швајцарска тастатура</translation>
<translation id="5649768706273821470">Слушај</translation>
<translation id="5678784840044122290">Апликацијата за Linux ќе биде достапна во вашиот терминал, а може да се прикаже икона и во „Стартерот“.</translation>
<translation id="5686799162999241776"><ph name="BEGIN_BOLD" />Не може да се исклучи од архива или виртуелен диск<ph name="END_BOLD" />
<ph name="LINE_BREAKS" />
Затворете ги сите датотеки од архивата или виртуелниот диск, а потоа обидете се повторно.</translation>
<translation id="5691596662111998220"><ph name="FILE_NAME" /> веќе не постои.</translation>
<translation id="5700087501958648444">Информации за аудиото</translation>
<translation id="5731409020711461763">1 нова фотографија</translation>
<translation id="5752453871435543420">Бекап на облак на ОС Chrome</translation>
<translation id="5756666464756035725">Унгарска QWERTY</translation>
<translation id="5771585441665576801">Транслитерација (geia → γεια)</translation>
<translation id="5776325638577448643">Избриши и форматирај</translation>
<translation id="57838592816432529">Исклучи звук</translation>
<translation id="5788127256798019331">Датотеки на Play</translation>
<translation id="5790193330357274855">Казашки</translation>
<translation id="5817397429773072584">традиционален кинески</translation>
<translation id="5818003990515275822">Корејски</translation>
<translation id="5819442873484330149">хангул, 3-делна (финално)</translation>
<translation id="5833610766403489739">Датотеката отиде некаде. Проверете ја поставката во локацијата на преземање и обидете се повторно.</translation>
<translation id="5838451609423551646">Ги отстранивте сите записи од изборот.</translation>
<translation id="5838825566232597749">САД, меѓународна Workman</translation>
<translation id="5850516540536751549">Овој тип датотека не е поддржан. Посетете ја <ph name="BEGIN_LINK" />Веб-продавницата на Chrome<ph name="END_LINK" /> за да најдете апликација која може да го отвори овој тип датотека.
<ph name="BEGIN_LINK_HELP" />Дознајте повеќе<ph name="END_LINK_HELP" /></translation>
<translation id="5851063901794976166">Нема што да се види тука...</translation>
<translation id="5857774240076772505">Дајте им дозвола на апликациите на Linux да изменуваат датотеки во папката „<ph name="FOLDER_NAME" /></translation>
<translation id="5892290200158927959">Француска BÉPO-тастатура</translation>
<translation id="5911887972742538906">Дојде до грешка при инсталирањето на вашата апликација за Linux.</translation>
<translation id="5912396950572065471">Формат</translation>
<translation id="5913638992615760742">Операцијата за копирање не успеа. Неочекувана грешка: <ph name="ERROR_MESSAGE" /></translation>
<translation id="5923484009666796948">Внесување на јапонски (за јапонска тастатура)</translation>
<translation id="5932901536148835538">Chromebit</translation>
<translation id="5949281959820712067">Дајте им дозвола на апликациите на Linux да ги менуваат датотеките во вашиот Google Drive. Промените ќе се синхронизираат со другите уреди.</translation>
<translation id="5955954492236143329"><ph name="NUMBER_OF_ITEMS" /> ставки</translation>
<translation id="5982621672636444458">Подреди опции</translation>
<translation id="6005282720244019462">латиноамериканска тастатура</translation>
<translation id="6007237601604674381">Потегот не успеа. <ph name="ERROR_MESSAGE" /></translation>
<translation id="6012987430370760224">марати тастатура (фонетска)</translation>
<translation id="6019169947004469866">Исечи</translation>
<translation id="60357267506638014">чешка QWERTY</translation>
<translation id="604001903249547235">Бекап на облак</translation>
<translation id="6040143037577758943">Затвори</translation>
<translation id="6054173164583630569">француска тастатура</translation>
<translation id="6074825444536523002">Google формулар</translation>
<translation id="6096979789310008754">Текстот за пребарување е избришан, се прикажуваат сите датотеки и папки.</translation>
<translation id="6111770213269631447">Транслитерација (namaskar → নমস্কার)</translation>
<translation id="6129953537138746214">Празно место</translation>
<translation id="6133173853026656527">Се поместува <ph name="FILE_NAME" />...</translation>
<translation id="6146563240635539929">Видеа</translation>
<translation id="6150853954427645995">За да ја зачувате оваа датотека за локална употреба, вклучете се повторно, кликнете со десен клик на датотеката и изберете ја опцијата <ph name="OFFLINE_CHECKBOX_NAME" />.</translation>
<translation id="6164412158936057769">Пеперутки</translation>
<translation id="6170470584681422115">Сендвич</translation>
<translation id="6189412234224385711">Отворете со <ph name="EXTENSION_NAME" /></translation>
<translation id="6199801702437275229">Се чекаат информации за простор…</translation>
<translation id="6205710420833115353">Некои операции траат подолго од очекуваното. Дали сакате да ги прекинете?</translation>
<translation id="6224253798271602650">Форматирање на <ph name="DRIVE_NAME" /></translation>
<translation id="6227235786875481728">Датотеката не може да се репродуцира.</translation>
<translation id="6248400709929739064">Овозможи титлови</translation>
<translation id="6264347891387618177">Транслитерација (selam → ሰላም)</translation>
<translation id="6287852322318138013">Изберете апликација за да ја отворите оваа датотека</translation>
<translation id="6305012486838822927">лаоска тастатура</translation>
<translation id="6339034549827494595">Руска фонетска (AATSEEL) тастатура</translation>
<translation id="6339145975392024142">САД, меѓународна (PC)</translation>
<translation id="6346310558342052870">Забранет пристап</translation>
<translation id="6353618411602605519">хрватска тастатура</translation>
<translation id="6356685157277930264">Прозорец со информации за датотеките</translation>
<translation id="6358884629796491903">Змеј</translation>
<translation id="637062427944097960">Оваа датотека се отвори на друг десктоп. Поместете ја на <ph name="USER_NAME" /> (<ph name="MAIL_ADDRESS" />) за да се прикаже.</translation>
<translation id="6395575651121294044"><ph name="NUMBER_OF_FILES" /> ставки</translation>
<translation id="6398765197997659313">Излези од цел екран</translation>
<translation id="642282551015776456">Имево не може да се користи како име на датотека или на папка</translation>
<translation id="6462109140674788769">грчка тастатура</translation>
<translation id="6466492211071551451">ирска тастатура</translation>
<translation id="6485131920355264772">Не успеа да вчита информации за простор</translation>
<translation id="6503256918647795660">швајцарско француска тастатура</translation>
<translation id="6505918941256367791">тамилска тастатура (InScript)</translation>
<translation id="6509122719576673235">норвешки</translation>
<translation id="6527303717912515753">Сподели</translation>
<translation id="653019979737152879">Се синхронизира <ph name="FILE_NAME" />...</translation>
<translation id="6549689063733911810">Неодамнешни</translation>
<translation id="6556866813142980365">Повтори</translation>
<translation id="6558280019477628686">Грешка. Некои ставки може да не се избришани.</translation>
<translation id="656398493051028875">Се брише „<ph name="FILENAME" />“...</translation>
<translation id="6581162200855843583">Врска на Google Диск</translation>
<translation id="6607272825297743757">Информации за датотека</translation>
<translation id="6629841649550503054">Сѐ е ископирано на <ph name="BEGIN_LINK" />Google Drive!<ph name="END_LINK" /></translation>
<translation id="6643016212128521049">Исчисти</translation>
<translation id="6650726141019353908">Розова пеперутка</translation>
<translation id="6710213216561001401">Претходно</translation>
<translation id="6718273304615422081">Се пакува...</translation>
<translation id="6751256176799620176">Избрана е 1 папка</translation>
<translation id="6760765581316020278">виетнамска тастатура (VNI)</translation>
<translation id="6790428901817661496">Репродуцирај</translation>
<translation id="6795884519221689054">Панда</translation>
<translation id="6806699711453372963">Управувајте со споделувањето на Linux</translation>
<translation id="6808193438228982088">Лисица</translation>
<translation id="6820687829547641339">tar архива компримирана со gzip</translation>
<translation id="6825883775269213504">руски</translation>
<translation id="6827236167376090743">Видеото ќе се прикажува постојано.</translation>
<translation id="6847101934483209767">Го отстранивте <ph name="ENTRY_NAME" /> од изборот.</translation>
<translation id="6862635236584086457">Од сите датотеки зачувани во оваа папка автоматски се прави резервна копија онлајн</translation>
<translation id="6870130893560916279">украинска тастатура</translation>
<translation id="6876155724392614295">Велосипед</translation>
<translation id="6878261347041253038">деванагари тастатура (фонетска)</translation>
<translation id="6885780034956018177">Полжав</translation>
<translation id="6896758677409633944">Копирај</translation>
<translation id="691516599546977041">Не може да се зачувува во „<ph name="FOLDER_NAME" />“. Изменетите слики ќе се зачуваат во папката „Преземања“.</translation>
<translation id="6915678159055240887">Chromebox</translation>
<translation id="6918340160281024199">САД, Workman</translation>
<translation id="6930242544192836755">Времетраење</translation>
<translation id="6934241953272494177">Се скенира уредот за аудиовизуелни содржини…
<ph name="LINE_BREAK1" />
Најдени се <ph name="FILE_COUNT" /></translation>
<translation id="6935521024859866267">Превртено</translation>
<translation id="6939777852457331078">САД, тастатура Workman</translation>
<translation id="696203921837389374">Овозможи синхронизација преку мобилни податоци</translation>
<translation id="6965382102122355670">Во ред</translation>
<translation id="6970230597523682626">бугарски</translation>
<translation id="6978611942794658017">Оваа датотека е дизајнирана за компјутер кој користи софтвер на Windows. Таа не е компатибилна со вашиот уред кој работи на Chrome ОС. Пребарајте ја веб-продавницата на Chrome за да најдете соодветна апликација за замена.</translation>
<translation id="6979158407327259162">Google Диск</translation>
<translation id="6990081529015358884">Немате веќе простор</translation>
<translation id="6998711733709403587">Избрани се <ph name="SELCTED_FOLDERS_COUNT" /> папки</translation>
<translation id="7012943028104619157"><ph name="ROOT_TITLE" /> (<ph name="ROOT_SUMMARY" />)</translation>
<translation id="7014174261166285193">Инсталацијата не успеа.</translation>
<translation id="7040138676081995583">Отвори со...</translation>
<translation id="7100897339030255923">Избрано <ph name="COUNT" /> ставки</translation>
<translation id="7106346894903675391">Купете поголем простор за складирање...</translation>
<translation id="7126604456862387217">„&lt;b&gt;<ph name="SEARCH_STRING" />&lt;/b&gt;“ – &lt;em&gt;пребарај Диск&lt;/em&gt;</translation>
<translation id="714034171374937760">Chromebase</translation>
<translation id="7170467426996704624">Транслитерација (salam → ሰላም)</translation>
<translation id="7172053773111046550">естонска тастатура</translation>
<translation id="7180611975245234373">Освежи</translation>
<translation id="7189874332498648577"><ph name="NUMBER_OF_GB" /> GB</translation>
<translation id="719009910964971313">Тастатура US Programmer Dvorak</translation>
<translation id="7191454237977785534">Сними ја датотеката како</translation>
<translation id="7222624196722476520">бугарска фонетска тастатура</translation>
<translation id="7238097264433196391">Име на USB-диск</translation>
<translation id="7248671827512403053">Апликација</translation>
<translation id="7268659760406822741">Достапни услуги</translation>
<translation id="7283041136720745563">Вашата квота на Google Drive не е доволно голема.</translation>
<translation id="7295662345261934369">Сподели со другите</translation>
<translation id="7339898014177206373">Нов прозорец</translation>
<translation id="7348749398828259943">САД, меѓународна тастатура Workman</translation>
<translation id="7359359531237882347">Се копираат <ph name="NUMBER_OF_ITEMS" /> ставки…</translation>
<translation id="7375951387215729722">Списокот со датотеки е подреден според <ph name="COLUMN_NAME" /> по опаѓачки редослед.</translation>
<translation id="7389722738210761877">тајландска тастатура (TIS 820-2531)</translation>
<translation id="7396038720194014279">хинди тастатура (фонетска)</translation>
<translation id="7417453074306512035">етиопска тастатура</translation>
<translation id="7417705661718309329">Карта на Google</translation>
<translation id="7419631653042041064">каталонска тастатура</translation>
<translation id="7434823369735508263">ОК тастатура Dvorak</translation>
<translation id="7460898608667578234">украинска</translation>
<translation id="7474889694310679759">тастатура на канадски англиски</translation>
<translation id="7489215562877293245">Најдени се <ph name="FILE_COUNT" />
<ph name="LINE_BREAK1" />
Направете бекап на <ph name="BEGIN_LINK" />Google Drive<ph name="END_LINK" /></translation>
<translation id="7505167922889582512">Прикажи скриени датотеки</translation>
<translation id="7508545000531937079">Приказ на слајдови</translation>
<translation id="751507702149411736">белоруска</translation>
<translation id="7544853251252956727">Измешај</translation>
<translation id="7547811415869834682">Холандски</translation>
<translation id="7576032389798113292">6 x 4</translation>
<translation id="7589661784326793847">Почекајте малку</translation>
<translation id="7603724359189955920">Мрежи</translation>
<translation id="7627790789328695202">Упс, <ph name="FILE_NAME" /> веќе постои. Преименувајте и обидете се повторно.</translation>
<translation id="7628656427739290098"><ph name="PERCENT" /> % завршени.</translation>
<translation id="7649070708921625228">Помош</translation>
<translation id="7654209398114106148">Се преместуваат <ph name="NUMBER_OF_ITEMS" /> ставки…</translation>
<translation id="7658239707568436148">Откажи</translation>
<translation id="770015031906360009">Грчки</translation>
<translation id="7706319470528945664">португалска тастатура</translation>
<translation id="7711920809702896782">Информации за сликата</translation>
<translation id="7724603315864178912">Исечи</translation>
<translation id="7730494089396812859">Прикажи детали на резервна копија на облак</translation>
<translation id="7748626145866214022">Повеќе опции се достапни на лентата со дејства. Притиснете Alt + A за да се нагласи лентата со дејства.</translation>
<translation id="7765158879357617694">Премести</translation>
<translation id="7774365994322694683">Птица</translation>
<translation id="7788080748068240085">За да зачувате „<ph name="FILE_NAME" />“ локално, мора да ослободите дополнителни <ph name="TOTAL_FILE_SIZE" /> простор:<ph name="MARKUP_1" />
<ph name="MARKUP_2" />да откачите датотеки кои веќе не ви требаат за да пристапувате локално<ph name="MARKUP_3" />
<ph name="MARKUP_4" />да избришете датотеки од папката Преземања<ph name="MARKUP_5" /></translation>
<translation id="7794058097940213561">Форматирање уред</translation>
<translation id="7799329977874311193">Документ HTML</translation>
<translation id="7805768142964895445">Статус</translation>
<translation id="7821462174190887129">Најдени се <ph name="FILE_COUNT" />.
<ph name="LINE_BREAK1" />
Вашата квота на Google Drive не е доволно голема. Потребни се дополнителни <ph name="FILE_SIZE" />.
<ph name="LINE_BREAK2" />
Изберете помалку фотографии.</translation>
<translation id="7825423931463735974">тамилска тастатура (Tamil99)</translation>
<translation id="7827012282502221009"><ph name="NUMBER_OF_TB" /> TB</translation>
<translation id="7839804798877833423">Земањето на овие датотеки ќе користи приближно <ph name="FILE_SIZE" /> од мобилните податоци.</translation>
<translation id="7846076177841592234">Откажи избор</translation>
<translation id="7853966320808728790">Француска BÉPO</translation>
<translation id="7864662577698025113">Додај нова услуга</translation>
<translation id="7873831373602885875">Не може да се зачува во „<ph name="FOLDER_NAME" />“. Сите измени ќе се зачуваат во „<ph name="DOWNLOADS_FOLDER" />“ во папката „Преземања“.</translation>
<translation id="7881969471599061635">Оневозможи титлови</translation>
<translation id="78946041517601018">Споделени простори</translation>
<translation id="7896906914454843592">САД, продолжена тастатура</translation>
<translation id="7898607018410277265">гуџарати тастатура (нова фонетска)</translation>
<translation id="7917972308273378936">литванска тастатура</translation>
<translation id="7925686952655276919">Не користете мобилни податоци за синхронизација</translation>
<translation id="7928710562641958568">Извади уред</translation>
<translation id="7943385054491506837">US Colemak</translation>
<translation id="7953739707111622108">Уредов не може да се отвори зашто не се препозна системот на датотеки.</translation>
<translation id="7969525169268594403">Словенечки</translation>
<translation id="7982283708762922719">Висина</translation>
<translation id="7987485481246785146">сорани курдска тастатура заснована на арапски</translation>
<translation id="8008366997883261463">Џек расел териер</translation>
<translation id="8028993641010258682">Големина</translation>
<translation id="8031722894461705849">Словачка тастатура</translation>
<translation id="803771048473350947">Датотека</translation>
<translation id="8038111231936746805">(стандардно)</translation>
<translation id="8042602468072383151">Аудио: <ph name="AUDIO_TYPE" /></translation>
<translation id="8045462269890919536">романски</translation>
<translation id="8052887694493382350">Датотекава е создадена за компјутер што користи Windows. Таа не е компатибилна со вашиот уред којшто извршува Chrome OS. <ph name="BEGIN_LINK_HELP" />Дознајте повеќе<ph name="END_LINK_HELP" /></translation>
<translation id="8066773524873206594">Сите измени ќе се зачуваат во „<ph name="DOWNLOADS_FOLDER" />“.</translation>
<translation id="8079530767338315840">Повтори</translation>
<translation id="8106045200081704138">Споделено со мене</translation>
<translation id="8116072619078571545">Вода со мраз</translation>
<translation id="8117957376775388318">Метод на внесување за даји</translation>
<translation id="8137331602592933310"><ph name="FILENAME" />“ е споделен со вас. Не може да го избришете затоа што не го поседувате.</translation>
<translation id="8145409227593688472">Метод на внесување за Wubi</translation>
<translation id="8148264977957212129">Метод на внесување за пинјин</translation>
<translation id="8151638057146502721">Конфигурирај</translation>
<translation id="8153607920959057464">Датотеката не може да се прикаже.</translation>
<translation id="8154842056504218462">Избрани се сите записи.</translation>
<translation id="8157684860301034423">Не успеа да вчита информации за апликацијата.</translation>
<translation id="8157939133946352716">7 x 5</translation>
<translation id="8160015581537295331">шпанска тастатура</translation>
<translation id="8179976553408161302">Enter</translation>
<translation id="8193175696669055101">Модел на уред</translation>
<translation id="8208580316430297579">Илустрации</translation>
<translation id="8223479393428528563">За да ги зачувате овие датотеки за локална употреба, вклучете се повторно, десен клик на датотеките и изберете ја опцијата <ph name="OFFLINE_CHECKBOX_NAME" />.</translation>
<translation id="8249296373107784235">Прекини</translation>
<translation id="8261506727792406068">Избриши</translation>
<translation id="8269755669432358899">Соберете ги таблите со повратни информации за датотеките</translation>
<translation id="8279388322240498158">сорани курдска тастатура заснована на англиски</translation>
<translation id="8280151743281770066">ерменска фонетска</translation>
<translation id="8294431847097064396">Извор</translation>
<translation id="8297012244086013755">хангул, 3-делна (без Shift)</translation>
<translation id="8299269255470343364">јапонски</translation>
<translation id="8312871300878166382">Залепи во папка</translation>
<translation id="8329978297633540474">Обичен текст</translation>
<translation id="8336153091935557858">Вчера <ph name="YESTERDAY_DAYTIME" /></translation>
<translation id="8336579025507394412">исландска тастатура</translation>
<translation id="8342318071240498787">Веќе постои датотека или директориум со истото име.</translation>
<translation id="8382450452152102026">Во <ph name="FOLDER_NAME" /></translation>
<translation id="8391950649760071442">Транслитерација (emandi → ఏమండీ)</translation>
<translation id="8395901698320285466">Димензии</translation>
<translation id="8412586565681117057">Метод на брзо внесување</translation>
<translation id="8418113698656761985">романска тастатура</translation>
<translation id="8432745813735585631">САД тастатура Colemak</translation>
<translation id="8437209419043462667">US</translation>
<translation id="8456681095658380701">Неважечко име</translation>
<translation id="8466234950814670489">Архива Tar</translation>
<translation id="8467473010914675605">Корејски влезен метод</translation>
<translation id="8475647382427415476">Google Drive не можеше да ја синхронизира „<ph name="FILENAME" />" во моментов. Ќе се обиде повторно подоцна.</translation>
<translation id="8477649328507734757">Концентрични кругови</translation>
<translation id="8487700953926739672">Достапно е исклучено од линија</translation>
<translation id="8521441079177373948">UK</translation>
<translation id="8525306231823319788">Цел екран</translation>
<translation id="8551494947769799688">летонски</translation>
<translation id="8561206103590473338">Слон</translation>
<translation id="8569764466147087991">Избери датотека за отворање</translation>
<translation id="8579285237314169903">Се синхронизираат <ph name="NUMBER_OF_FILES" /> ставки...</translation>
<translation id="8600173386174225982">Списокот со датотеки се смени во преглед на сликички.</translation>
<translation id="8601932370724196034">Датотека со слика Crostini</translation>
<translation id="8669949407341943408">Се преместува...</translation>
<translation id="8698464937041809063">Google-цртеж</translation>
<translation id="8714406895390098252">Велосипед</translation>
<translation id="8719721339511222681">Избрано е <ph name="ENTRY_NAME" />.</translation>
<translation id="8722421161699219904">САД меѓународна тастатура</translation>
<translation id="872537912056138402">хрватска</translation>
<translation id="874420130893181774">Метод на внесување за традиционален пинјин</translation>
<translation id="8775404590947523323">Вашите уредувања се зачувуваат автоматски.<ph name="BREAKS" />За да зачувате копија од оригиналната слика, поништете го изборот на „Пребриши оригинал“</translation>
<translation id="8803496343472038847">руска фонетска тастатура</translation>
<translation id="8808686172382650546">Мачка</translation>
<translation id="8810671769985673465">Пакувањето не успеа, ставката постои: „<ph name="FILE_NAME" /></translation>
<translation id="8834164572807951958">Членовите на „<ph name="DESTINATION_NAME" />“ ќе добијат пристап до копијата на ставкиве.</translation>
<translation id="885381502874625531">белоруска тастатура</translation>
<translation id="8860454412039442620">Табела во Excel</translation>
<translation id="8900820606136623064">унгарски</translation>
<translation id="8901822611024316615">чешка QWERTY тастатура</translation>
<translation id="8919081441417203123">дански</translation>
<translation id="8960999352790021682">бенгалска тастатура (фонетска)</translation>
<translation id="8965697826696209160">Нема доволно простор.</translation>
<translation id="9017798300203431059">фонетски руски</translation>
<translation id="9034924485347205037">Датотеки на Linux</translation>
<translation id="9035012421917565900">Ставките не може да се преместат назад во „<ph name="DESTINATION_NAME" />“, па нема да може да го вратите дејствово.</translation>
<translation id="9038620279323455325">Веќе постои датотека со име „<ph name="FILE_NAME" />“. Одберете друго име.</translation>
<translation id="9064939804718829769">Се префрлува…</translation>
<translation id="9065203028668620118">Измени</translation>
<translation id="9099674669267916096">Број на страници</translation>
<translation id="9110990317705400362">Ние постојано бараме начини да го направиме вашето прелистување побезбедно. Порано, која било веб-локација можеше да побара од вас да додадете наставка на прелистувачот. Во најновите верзии на Google Chrome, мора јасно да му кажете на Chrome дека сакате да ги инсталирате овие наставки со нивно додавање преку страницата Наставки. <ph name="BEGIN_LINK" />Дознајте повеќе<ph name="END_LINK" /></translation>
<translation id="912419004897138677">Кодек</translation>
<translation id="9129931661813833980">Прикачи папка</translation>
<translation id="9130775360844693113">Членовите на „<ph name="DESTINATION_NAME" />“ ќе добијат пристап до ставкиве.</translation>
<translation id="9131598836763251128">Изберете една или повеќе датотеки</translation>
<translation id="9133055936679483811">Пакувањето не успеа. <ph name="ERROR_MESSAGE" /></translation>
<translation id="9134524245363717059">Оваа датотека е дизајнирана за компјутер кој користи Macintosh софтвер. Таа не е компатибилна со вашиот уред кој работи со Chrome ОС. Пребарајте ја веб-продавницата на Chrome за да најдете соодветна апликација за замена.</translation>
<translation id="913758436357682283">мјанмарска мјасан тастатура</translation>
<translation id="9148058034647219655">Излези</translation>
<translation id="9153744823707037316">Матричен метод на внесување</translation>
<translation id="9154418932169119429">Сликата не е достапна локално.</translation>
<translation id="9206487995878691001">Метод на внесување за канџи</translation>
<translation id="9213073329713032541">Инсталирањето успешно започна.</translation>
<translation id="9219103736887031265">Слики</translation>
<translation id="9219908252191632183">Месечина</translation>
<translation id="939736085109172342">Нова папка</translation>
<translation id="942954117721265519">Нема слики во директориумот.</translation>
<translation id="943972244133411984">Изменето од</translation>
<translation id="945522503751344254">Испрати повратни информации</translation>
<translation id="947144732524271678">Избравте опсег од <ph name="ENTRY_COUNT" /> записи од <ph name="FROM_ENTRY_NAME" /> до <ph name="TO_ENTRY_NAME" />.</translation>
<translation id="981121421437150478">Без мрежа</translation>
<translation id="988685240266037636">Веќе постои датотека со име „<ph name="FILE_NAME" />“. Дали сакате да ја замените?</translation>
<translation id="996903396648773764"><ph name="NUMBER_OF_MB" /> MB</translation>
</translationbundle>