blob: a57db8a58e447ef5feeefeb5c5f623b5543469a1 [file] [log] [blame]
<?xml version="1.0" ?>
<!DOCTYPE translationbundle>
<translationbundle lang="sq">
<translation id="102360288709523007">Ndihmo në përmirësimin e Chromium duke dërguar te Google statistika përdorimi dhe raporte të ndërprerjeve aksidentale.</translation>
<translation id="1185134272377778587">Rreth Chromium</translation>
<translation id="1257458525759135959">Për të ruajtur imazhet, trokit te "Cilësimet" për të lejuar që Chromium të shtojë te fotografitë e tua</translation>
<translation id="1289216811211435351">Kalo te Chromium</translation>
<translation id="1361748954329991663">Chromium është i papërditësuar. Nëse nuk ofrohet ndonjë përditësim në <ph name="BEGIN_LINK" />App Store<ph name="END_LINK" />, ka mundësi që pajisja jote nuk i mbështet më versionet e reja të Chromium.</translation>
<translation id="1431818719585918472">Lejo që Chromium t'i kyçë skedat "e fshehta".</translation>
<translation id="1472013873724362412">Llogaria jote nuk punon në Chromium. Kontakto me administratorin e domenit ose përdor një llogari të rregullt të Google për t'u identifikuar.</translation>
<translation id="1507010443238049608">Ndihmo në përmirësimin e veçorive dhe të cilësisë së funksionimit të Chrome</translation>
<translation id="1531155317299575425">Shfaq kërkesa për t'u identifikuar në Chromium.</translation>
<translation id="1617663976202781617">Të dhënat nga "Sinkronizimi i Chromium"</translation>
<translation id="1736662517232558588">Të dhënat e Chromium u pastruan</translation>
<translation id="1838412507805038478">Chromium verifikoi që <ph name="ISSUER" /> ka lëshuar certifikatën e këtij sajti të uebit.</translation>
<translation id="1843424232666537147">Chromium ka funksione që të ndihmojnë të menaxhosh të dhënat e internetit dhe sa shpejt mund të ngarkosh faqet e uebit.
<ph name="BEGIN_LINK" />Mëso më shumë<ph name="END_LINK" /></translation>
<translation id="2006345422933397527">Chromium nuk mund të kontrollonte për përditësime. Provo të kontrollosh lidhjen e internetit.</translation>
<translation id="2054703085270098503">Qëndro i sigurt me Chromium</translation>
<translation id="2075400798887076382">Qasu te skedat që ke hapur në kompjuter nga këtu. Thjesht hap Chromium në kompjuter, shko te menyja dhe zgjidh “Identifikohu në Chromium…”</translation>
<translation id="2168108852149185974">Disa përbërës shtesë shkaktojnë ndërprerje aksidentale të Chromium. Çinstalo:</translation>
<translation id="2178608107313874732">Chromium nuk mund të përdorë kamerën tënde për momentin</translation>
<translation id="2195025571279539885">Dëshiron që Chromium të ofrojë përkthimin e faqeve në <ph name="LANGUAGE_NAME" /> nga ky sajt herën tjetër?</translation>
<translation id="2590893390871230428">Sinkronizo të dhënat e Chromium</translation>
<translation id="2650312721222849884">Për të parë skedat e tua nga çdo vend ku përdor Chromium, aktivizo sinkronizimin</translation>
<translation id="2684230048001240293">Caktoje Chromium si parazgjedhje për të sinkronizuar skedat, fjalëkalimet dhe informacionet e pagesës në të gjitha pajisjet e tua</translation>
<translation id="2730884209570016437">Chromium nuk mund të përdorë kamerën tënde sepse ajo është në përdorim nga një aplikacion tjetër</translation>
<translation id="2915596697727466327">Chromium përdor Face ID për të siguruar qasjen e autorizuar te fjalëkalimet e tua.</translation>
<translation id="2918709798697875261">Organizata jote kërkon që të qëndrosh i dalë nga Chrome.</translation>
<translation id="2942241131342758843">Përdor Chromium si parazgjedhje për të hapur lidhjet, për të kërkuar nga miniaplikacionet dhe për të plotësuar automatikisht fjalëkalimet në aplikacione të tjera</translation>
<translation id="2977470724722393594">Chromium është i përditësuar</translation>
<translation id="3256316712990552818">U kopjua te Chromium</translation>
<translation id="3344973607274501920">Chromium nuk mund t'i kontrollonte fjalëkalimet e tua. Provo të kontrollosh lidhjen e internetit.</translation>
<translation id="3472200483164753384">Nuk mbështetet në Chromium Canary</translation>
<translation id="3639997914391704523">Chromium mund t'i kontrollojë fjalëkalimet e tua kur të identifikohesh me "Llogarinë tënde të Google".</translation>
<translation id="3805899903892079518">Chromium nuk ka qasje te fotografitë apo videot e tua. Aktivizo qasjen te Cilësimet e iOS &gt; Privatësia &gt; Fotografitë.</translation>
<translation id="3946918322491238254">Mund të shikosh ende të gjithë faqeshënuesit, historikun, fjalëkalimet dhe cilësime të tjera në këtë pajisjet. Nëse bën ndryshime, ato nuk do të sinkronizohen me llogarinë tënde.</translation>
<translation id="4099085513035183040">Nuk mbështetet në Chromium Beta</translation>
<translation id="4166206055865952171">Bëje Chromium shfletuesin tënd të parazgjedhur</translation>
<translation id="4555020257205549924">Kur ky funksion është i aktivizuar, Chromium do të ofrojë që të përkthejë faqet e shkruara në gjuhë të tjera duke përdorur "Përkthe me Google". <ph name="BEGIN_LINK" />Mëso më shumë<ph name="END_LINK" /></translation>
<translation id="4585809515399340748">Tani mund të përdorësh Chromium sa herë që troket te lidhjet në mesazhe, dokumente dhe aplikacione të tjera.</translation>
<translation id="4681781466797808448">Aktivizo skanerin e Chromium</translation>
<translation id="4736424910885271643">Llogaria jote menaxhohet nga <ph name="HOSTED_DOMAIN" />, prandaj të dhënat e tua të Chromium do të pastrohen nga kjo pajisje</translation>
<translation id="4787850887676698916">Skedat që ke hapur në Chromium në pajisjet e tjera do të shfaqen këtu.</translation>
<translation id="4828317641996116749">Chromium nuk mund t'i kontrollonte të gjitha fjalëkalimet. Provo sërish më vonë.</translation>
<translation id="4985291216379576555">Jashtë linje. Chromium nuk mund të kontrollojë për përditësime</translation>
<translation id="4999538639245140991">Duke qenë se po del nga një llogari e menaxhuar nga <ph name="SIGNOUT_MANAGED_DOMAIN" />, të dhënat e tua të Chromium do të fshihen nga kjo pajisje. Të dhënat e tua do të mbeten në "Llogarinë tënde të Google".</translation>
<translation id="5224391634244552924">Nuk ka asnjë fjalëkalim të ruajtur. Chromium mund t'i kontrollojë fjalëkalimet e tua kur ti i ruan ato.</translation>
<translation id="5308226104666789935">Chromium nuk mund të kontrollojë për përditësime</translation>
<translation id="5396916991083608703">Të caktohet Chromium si parazgjedhje?</translation>
<translation id="5521125884468363740">Për të parë skedat e tua nga çdo vend ku përdor Chromium, identifikohu dhe aktivizo sinkronizimin</translation>
<translation id="5573014823074921752">Këshillë për Chromium. Për më shumë opsione për skedat, shtyp dhe mbaj shtypur butonin "Shfaq skedat" në shiritin e veglave që ndodhet në fund ose në krye të ekranit tënd.</translation>
<translation id="5651741435382092412">Identifikohu në këtë sajt, "Llogarinë tënde të Google" dhe Chromium. Mund ta aktivizosh sinkronizimin më vonë.</translation>
<translation id="5700709190537129682">Chromium nuk mund t'i kontrollojë fjalëkalimet e tua</translation>
<translation id="5742135483959137648">Përdor Chromium për të hapur lidhjet</translation>
<translation id="5777187867430702742">Faqe e Chromium</translation>
<translation id="5862307444128926510">Mirë se vjen në Chromium</translation>
<translation id="5945387852661427312">Po identifikohesh me një llogari të menaxhuar nga <ph name="DOMAIN" /> dhe po i jep administratorit të saj kontroll mbi të dhënat e tua të Chromium. Të dhënat e tua do të lidhen përgjithmonë me këtë llogari. Dalja nga Chromium do të bëjë që të fshihen të dhënat e tua nga kjo pajisje, por ato do të mbeten të ruajtura në llogarinë tënde të Google.</translation>
<translation id="602807004951640891">Duke përdorur Chromium, ti pranon <ph name="BEGIN_LINK_TOS" />Kushtet e shërbimit<ph name="END_LINK_TOS" />.</translation>
<translation id="6119647025869519954">Për ta bërë Chromium shfletuesin e parazgjedhur:
1. Hap "Cilësimet"
2. Trokit tek "Aplikacioni i parazgjedhur i shfletuesit"
3. Zgjidh Chromium.</translation>
<translation id="6268381023930128611">Dëshiron të dalësh nga Chromium?</translation>
<translation id="632825460376924298">Lejo identifikimin në Chromium</translation>
<translation id="6337530241089703714">Zgjidh nëse do t'i pastrosh të dhënat e Chromium nga kjo pajisje apo do t'i mbash ato</translation>
<translation id="6424492062988593837">Chromium sapo është përmirësuar! Ofrohet një version i ri.</translation>
<translation id="6820823224820483452">Chromium nuk mund t'i kontrollonte të gjitha fjalëkalimet. Provo sërish nesër.</translation>
<translation id="6827294685447036764">Nëse lejon që Chromium të dijë vendndodhjen tënde, Chromium e dërgon atë te çdo sajt që ti lejon. Sajtet mund të kërkojnë për vendndodhjen tënde kur ato kanë informacione lokale për të të shfaqur, si dyqanet në afërsi ose lajme.</translation>
<translation id="7018284295775193585">Chromium nuk mund të përditësohet</translation>
<translation id="7099326575020694068">Chromium nuk mund ta përdorë kamerën tënde në modalitetin e "Pamjes së ndarë"</translation>
<translation id="7118091470949186573">Tani mund të përdorësh Chromium sa herë që troket te lidhjet në mesazhe, dokumente dhe aplikacione të tjera.</translation>
<translation id="7208566199746267865">Chromium të kursen kohë duke i sjellë llogaritë e tua në ueb. Mund të shtosh ose heqësh llogari te "Cilësimet".</translation>
<translation id="725427773388857052">Chromium mund të të ndihmojë të qëndrosh i sigurt nga nxjerrjet e paautorizuara të të dhënave, faqet e pasigurta të internetit etj.</translation>
<translation id="7269362888766543920">Disa përbërës shtesë shkaktojnë ndërprerje aksidentale të Chromium. Provo t'i çinstalosh ata.</translation>
<translation id="7313655110045230863">Për ta bërë Chromium shfletuesin tënd të parazgjedhur, hap Settings. Trokit tek "Aplikacioni i parazgjedhur i shfletuesit" dhe zgjidh "Chromium".</translation>
<translation id="7337881442233988129">Chromium</translation>
<translation id="7357211569052832586">Të dhënat e zgjedhura janë hequr nga Chromium dhe nga pajisjet e sinkronizuara. Llogaria jote e Google mund të ketë forma të tjera të historikut të shfletimit, si kërkimet dhe aktivitetet nga shërbimet e tjera të Google në history.google.com.</translation>
<translation id="7400689562045506105">Përdore Chromium kudo</translation>
<translation id="766897673682622022">Fjalëkalimi yt është ekspozuar në një nxjerrje të paautorizuar të të dhënave. Chromium rekomandon që ta ndryshosh fjalëkalimin tani.</translation>
<translation id="7674213385180944843">Hap Cilësimet &gt; Privatësia &gt; Kamera &gt; Chromium dhe aktivizo kamerën.</translation>
<translation id="7746854981345936341">Këshillë për Chromium. Disa butona ndodhen tani në fund të ekranit tënd, si p.sh. "Prapa", "Përpara" dhe "Kërko".</translation>
<translation id="7763454117143368771">Përdor Chromium si shfletuesin tënd të parazgjedhur për të qenë i mbrojtur nga sajtet e rrezikshme dhe për t'i mbajtur fjalëkalimet e tua të sigurta</translation>
<translation id="786327964234957808">Po i ndërron llogaritë e sinkronizimit nga <ph name="USER_EMAIL1" /> te <ph name="USER_EMAIL2" />. Të dhënat ekzistuese të Chromium po menaxhohen nga <ph name="DOMAIN" />. Kjo do t'i fshijë të dhënat e tua nga kjo pajisje, por të dhënat e tua do të mbeten në <ph name="USER_EMAIL1" />.</translation>
<translation id="7890287942691234100">Fillo të përdorësh skanerin e Chromium</translation>
<translation id="7928628054454574139">Hap gjithmonë Chromium kur troket te lidhjet në aplikacionet e tjera</translation>
<translation id="7931842119211730154">Kyçi skedat "e fshehta" kur të mbyllësh Chromium</translation>
<translation id="7980860476903281594">Chromium e ndan vendndodhjen tënde me sajtet që lejon ti.</translation>
<translation id="8013573822802650211">Për të parë skedat e tua nga çdo vend ku përdor Chromium, identifikohu në të gjitha pajisjet e tua</translation>
<translation id="8073677936375100957">Të pastrohen të dhënat e tua të Chromium nga kjo pajisje?</translation>
<translation id="8175055321229419309">Këshillë: <ph name="BEGIN_LINK" />Zhvendose Chromium te stacioni yt<ph name="END_LINK" /></translation>
<translation id="8240981428553046115">Chromium nuk mund të kontrollonte për përditësime. Provo përsëri më vonë.</translation>
<translation id="8586442755830160949">Të drejtat e autorit <ph name="YEAR" /> Autorët e Chromium. Të gjitha të drejtat të rezervuara.</translation>
<translation id="8663480472502753423">Mbaje Chromium të përditësuar</translation>
<translation id="8776843108004031667">Kjo llogari dhe të dhënat e paruajtura do të hiqen nga Chromium.</translation>
<translation id="894437814105052438">Kur të dalësh, Chromium nuk do të sinkronizojë asnjë nga të dhënat e tua të reja me "Llogarinë tënde të Google". Të dhënat e sinkronizuara më herët qëndrojnë në llogari.</translation>
<translation id="9022552996538154597">Identifikohu në Chromium</translation>
<translation id="9089354809943900324">Chromium nuk është i përditësuar</translation>
<translation id="921174536258924340">Chromium nuk mund t'i kontrollonte të gjitha fjalëkalimet. Provo përsëri nesër ose <ph name="BEGIN_LINK" />kontrollo fjalëkalimet në "Llogarinë tënde të Google".<ph name="END_LINK" /></translation>
<translation id="985602178874221306">Autorët e Chromium</translation>
</translationbundle>