blob: a55ae072f2151db37c8794b5a5b5da58f7cdce2e [file] [log] [blame]
<?xml version="1.0" ?>
<!DOCTYPE translationbundle>
<translationbundle lang="sq">
<translation id="1282031177488366470">Ndihmo në përmirësimin e veçorive dhe cilësisë së funksionimit të Chrome</translation>
<translation id="1314663809820920746">Mund të shikosh ende të gjithë faqeshënuesit, historikun, fjalëkalimet dhe cilësime të tjera në këtë pajisjet. Nëse bën ndryshime, ato nuk do të sinkronizohen me "Llogarinë tënde të Google".</translation>
<translation id="1479202195792305274">Chrome mund t'i kontrollojë fjalëkalimet e tua kur të identifikohesh me "Llogarinë tënde të Google".</translation>
<translation id="1493827051843127077">Caktoje Chrome si parazgjedhje për të sinkronizuar skedat, fjalëkalimet dhe informacionet e pagesës në të gjitha pajisjet e tua</translation>
<translation id="1504372625950710826">Chrome nuk mund të kontrollonte për përditësime. Provo të kontrollosh lidhjen e internetit.</translation>
<translation id="1682483655351012182">Sinkronizo të dhënat e tua të Chrome</translation>
<translation id="1759842336958782510">Chrome</translation>
<translation id="1917964099031477364">Kjo llogari dhe të dhënat e paruajtura do të hiqen nga Chrome dhe nga aplikacionet e tjera në këtë pajisje.</translation>
<translation id="2009224836393115614">Chrome nuk mund t'i kontrollonte fjalëkalimet e tua. Provo të kontrollosh lidhjen e internetit.</translation>
<translation id="2147651015520127414">Chrome verifikoi që <ph name="ISSUER" /> ka lëshuar certifikatën e këtij sajti të uebit.</translation>
<translation id="2199719347983604670">Të dhënat nga "Sinkronizimi i Chrome"</translation>
<translation id="2342919707875585281">Chrome e ndan vendndodhjen tënde me sajtet që lejon ti.</translation>
<translation id="2347208864470321755">Kur ky funksion është i aktivizuar, Chrome do të ofrojë që të përkthejë faqet e shkruara në gjuhë të tjera duke përdorur "Përkthe me Google". <ph name="BEGIN_LINK" />Mëso më shumë<ph name="END_LINK" /></translation>
<translation id="2415682770504543561">Bëje Chrome shfletuesin tënd të parazgjedhur</translation>
<translation id="2561231791489583059">Përdor Chrome si shfletuesin tënd të parazgjedhur për të qenë i mbrojtur nga sajtet e rrezikshme dhe për t'i mbajtur fjalëkalimet e tua të sigurta</translation>
<translation id="2574249610672786438">Për të parë skedat e tua nga çdo vend ku përdor Chrome, identifikohu në të gjitha pajisjet e tua</translation>
<translation id="2576431527583832481">Chrome sapo është përmirësuar! Ofrohet një version i ri.</translation>
<translation id="257708665678654955">Dëshiron që Google Chrome të ofrojë përkthimin e faqeve në <ph name="LANGUAGE_NAME" /> nga ky sajt herën tjetër?</translation>
<translation id="2695886661449553974">Chrome nuk mund të kontrollonte për përditësime. Provo përsëri më vonë.</translation>
<translation id="2732745070297234559">Chrome nuk mund t'i kontrollonte të gjitha fjalëkalimet. Provo sërish nesër.</translation>
<translation id="2740105938841089077">Përdorni Chrome për të hapur lidhjet</translation>
<translation id="2919738076569633423">Duke përdorur Chrome, ti pranon <ph name="BEGIN_LINK_TOS" />Kushtet e shërbimit<ph name="END_LINK_TOS" />.</translation>
<translation id="3030414234702425231">Duke qenë se po del nga një llogari e menaxhuar nga <ph name="SIGNOUT_MANAGED_DOMAIN" />, të dhënat e tua të Chrome do të fshihen nga kjo pajisje. Të dhënat e tua do të mbeten në "Llogarinë tënde të Google".</translation>
<translation id="3167189358072330585">Llogaria jote nuk punon në Google Chrome. Kontakto me administratorin e domenit ose përdor një llogari të rregullt të Google për t'u identifikuar.</translation>
<translation id="3173834708294760622">Faqe e Google Chrome</translation>
<translation id="3196546062792660320">Chrome të kursen kohë duke i sjellë llogaritë e tua në ueb. Mund të shtosh ose të heqësh llogari te "Cilësimet".</translation>
<translation id="3223655207402797071">Identifikohu në këtë sajt, "Llogarinë tënde të Google" dhe Chrome. Mund ta aktivizosh sinkronizimin më vonë.</translation>
<translation id="3282568296779691940">Identifikohu në Chrome</translation>
<translation id="3345341804167540816">Përdor Chrome kudo</translation>
<translation id="3522659714780527202">Për të parë skedat e tua nga çdo vend ku përdor Chrome, aktivizo sinkronizimin</translation>
<translation id="3533694711092285624">Nuk ka asnjë fjalëkalim të ruajtur. Chrome mund t'i kontrollojë fjalëkalimet e tua kur ti i ruan ato.</translation>
<translation id="3706101708757577809">Tani mund të përdorësh Chrome sa herë që troket te lidhjet në mesazhe, dokumente dhe aplikacione të tjera.</translation>
<translation id="3720541637541300822">Kyçi skedat "e fshehta" kur të mbyllësh Chrome</translation>
<translation id="384394811301901750">Google Chrome nuk mund të përdorë kamerën tënde për momentin</translation>
<translation id="3980220367029651214">Po i ndërron llogaritë e sinkronizimit nga <ph name="USER_EMAIL1" /> te <ph name="USER_EMAIL2" />. Të dhënat ekzistuese të Chrome po menaxhohen nga <ph name="DOMAIN" />. Kjo do t'i fshijë të dhënat e tua nga kjo pajisje, por të dhënat e tua do të mbeten në <ph name="USER_EMAIL1" />.</translation>
<translation id="3984746313391923992">Organizata jote kërkon që të qëndrosh i dalë nga Chrome.</translation>
<translation id="3988789688219830639">Google Chrome nuk ka qasje te fotografitë apo videot e tua. Aktivizo qasjen te Cilësimet e iOS &gt; Privatësia &gt; Fotografitë.</translation>
<translation id="4099578267706723511">Ndihmo në përmirësimin e Chrome duke dërguar automatikisht te Google statistika përdorimi dhe raporte të ndërprerjeve aksidentale.</translation>
<translation id="417201473131094001">Nuk mbështetet në Chrome Canary</translation>
<translation id="424864128008805179">Do të dalësh nga Chrome?</translation>
<translation id="4249068189593983585">Këshillë për Chrome. Për më shumë opsione për skedat, shtyp dhe mbaj shtypur butonin "Shfaq skedat" në shiritin e veglave që ndodhet në fund ose në krye të ekranit tënd.</translation>
<translation id="4523886039239821078">Disa komponentë shtesë i shkaktojnë Chrome ndërprerje aksidentale. Çinstalo:</translation>
<translation id="4633328489441962921">Chrome nuk mund të kontrollojë për përditësime</translation>
<translation id="4698415050768537821">Chrome nuk mund t'i kontrollonte të gjitha fjalëkalimet. Provo përsëri nesër ose <ph name="BEGIN_LINK" />kontrollo fjalëkalimet në "Llogarinë tënde të Google".<ph name="END_LINK" /></translation>
<translation id="484033449593719797">Nuk mbështetet në Chrome Beta</translation>
<translation id="5030102366287574140">Chrome mund të të ndihmojë të qëndrosh i sigurt nga nxjerrjet e paautorizuara të të dhënave, faqet e pasigurta të internetit etj.</translation>
<translation id="5162467219239570114">Chrome është i papërditësuar Nëse nuk ofrohet një përditësim në <ph name="BEGIN_LINK" />App Store<ph name="END_LINK" />, ka mundësi që pajisja jote nuk i mbështet më versionet e reja të Chrome.</translation>
<translation id="5389212809648216794">Google Chrome nuk mund të përdorë kamerën tënde sepse ajo është në përdorim nga një aplikacion tjetër</translation>
<translation id="5639704535586432836">Hap Cilësimet &gt; Privatësia &gt; Kamera &gt; Google Chrome dhe aktivizo kamerën.</translation>
<translation id="5642200033778930880">Google Chrome nuk mund ta përdorë kamerën tënde në modalitetin e "Pamjes së ndarë"</translation>
<translation id="5690427481109656848">Google LLC</translation>
<translation id="571296537125272375">Jashtë linje. Chrome nuk mund të kontrollojë për përditësime</translation>
<translation id="5716154293141027663">Hap gjithmonë Chrome kur troket te lidhjet në aplikacionet e tjera</translation>
<translation id="5854621639439811139">Këshillë për Chrome. Disa butona ndodhen tani në fund të ekranit tënd, si p.sh. "Prapa", "Përpara" dhe "Kërko".</translation>
<translation id="5876773482963502140">Nëse lejon që Chrome të dijë vendndodhjen tënde, Chrome e dërgon atë te çdo sajt që ti lejon. Sajtet mund të kërkojnë për vendndodhjen tënde kur ato kanë informacione lokale për të të shfaqur, si dyqanet në afërsi ose lajme.</translation>
<translation id="6036420186814142909">Google Chrome ka funksione që të ndihmojnë të menaxhosh të dhënat e internetit dhe sa shpejt mund të ngarkosh faqet e uebit. <ph name="BEGIN_LINK" />Mëso më shumë<ph name="END_LINK" /></translation>
<translation id="6063091872902370735">Lejo identifikimin në Chrome</translation>
<translation id="6181930887571472871">Kalo te Chrome</translation>
<translation id="6238746320622508509">Lejo që Chrome t'i kyçë skedat "e fshehta".</translation>
<translation id="6573431926118603307">Skedat që ke hapur në Chrome në pajisjet e tjera do të shfaqen këtu.</translation>
<translation id="6600954340915313787">Kopjuar në Chrome</translation>
<translation id="6634107063912726160">Kur të dalësh, Chrome nuk do të sinkronizojë asnjë nga të dhënat e tua të reja me "Llogarinë tënde të Google". Të dhënat e sinkronizuara më herët qëndrojnë në llogari.</translation>
<translation id="6648150602980899529">Po identifikohesh me një llogari të menaxhuar nga <ph name="DOMAIN" /> dhe po i jep administratorit të saj kontroll mbi të dhënat e tua të Chrome. Duke dalë nga Chrome do të fshihen të dhënat e tua nga kjo pajisje, por do të mbeten të ruajtura në llogarinë tënde të Google.</translation>
<translation id="6676840375528380067">Të pastrohen të dhënat e tua të Chrome nga kjo pajisje?</translation>
<translation id="6822673484890854830">Chrome nuk mund t'i kontrollonte të gjitha fjalëkalimet. Provo sërish më vonë.</translation>
<translation id="6964931465519938134">Tani mund të përdorësh Chrome sa herë që troket te lidhjet në mesazhe, dokumente dhe aplikacione të tjera.</translation>
<translation id="7124339256045485976">Mbaje Chrome të përditësuar</translation>
<translation id="7161390184744336561">Google Chrome është i papërditësuar</translation>
<translation id="7165736900384873061">Fillo të përdorësh skanerin e kodit QR të Google Chrome</translation>
<translation id="7172660552945675509">Këshillë: <ph name="BEGIN_LINK" />Zhvendose Chrome te stacioni yt<ph name="END_LINK" /></translation>
<translation id="7173660919484573146">Chrome përdor Face ID për të siguruar qasjen e autorizuar te fjalëkalimet e tua.</translation>
<translation id="7261678641327190792">Chrome nuk mund t'i kontrollojë fjalëkalimet e tua</translation>
<translation id="7265369419224458312">Hyr te skedat që ke hapur në kompjuter, pikërisht këtu. Thjesht hape Chrome në kompjuter, shko te menyja dhe zgjidh “Identifikohu në Chrome…”</translation>
<translation id="7272930098487145294">Për të ruajtur imazhet, trokit te "Cilësimet" për të lejuar që Chrome të shtojë te fotografitë e tua</translation>
<translation id="7275945473750112644">Llogaria jote menaxhohet nga <ph name="HOSTED_DOMAIN" />, prandaj të dhënat e tua të Chrome do të fshihen nga kjo pajisje</translation>
<translation id="7400722733683201933">Informacion për Google Chrome</translation>
<translation id="7501046334262221972">Për ta bërë Chrome shfletuesin tënd të parazgjedhur, hap Settings. Trokit tek "Aplikacioni i parazgjedhur i shfletuesit" dhe zgjidh "Chrome".</translation>
<translation id="756809126120519699">Të dhënat e Chrome u pastruan</translation>
<translation id="7626032353295482388">Mirë se vjen në Chrome</translation>
<translation id="7662994914830945754">Për të parë skedat e tua nga çdo vend ku përdor Chrome, identifikohu dhe aktivizo sinkronizimin</translation>
<translation id="766361182512894255">Fjalëkalimi yt është ekspozuar në një nxjerrje të paautorizuar të të dhënave. Chrome rekomandon që ta ndryshosh fjalëkalimin tani.</translation>
<translation id="7698568245838009292">Chrome dëshiron të ketë qasje te kamera</translation>
<translation id="7855730255114109580">Google Chrome është i përditësuar</translation>
<translation id="8022947259858476807">Përdor Chrome si parazgjedhje për të hapur lidhjet, për të kërkuar nga miniaplikacionet dhe për të plotësuar automatikisht fjalëkalimet në aplikacione të tjera</translation>
<translation id="8160472928944011082">Chrome nuk mund të përditësohet</translation>
<translation id="8357607116237445042">Zgjidh nëse do t'i pastrosh të dhënat e Chrome nga kjo pajisje apo do t'i mbash ato</translation>
<translation id="8370517070665726704">Të drejtat e autorit <ph name="YEAR" /> Google LLC. Të gjitha të drejtat e rezervuara.</translation>
<translation id="840168496893712993">Disa shtesa bëjnë që Chrome të ndërpritet aksidentalisht. Provo t'i çinstalosh ato.</translation>
<translation id="8459495907675268833">Të dhënat e zgjedhura janë hequr nga Chrome dhe nga pajisjet e sinkronizuara. Llogaria jote e Google mund të ketë forma të tjera të historikut të shfletimit, si kërkimet dhe aktivitetet nga shërbimet e tjera të Google, në history.google.com.</translation>
<translation id="850555388806794946">Për ta bërë Chrome shfletuesin e parazgjedhur:
1. Hap "Cilësimet"
2. Trokit tek "Aplikacioni i parazgjedhur i shfletuesit"
3. Zgjidh Chrome.</translation>
<translation id="8540666473246803645">Google Chrome</translation>
<translation id="8736550665979974340">Qëndro i sigurt me Google Chrome</translation>
<translation id="8772179140489533211">Shfaq kërkesa për t'u identifikuar në Chrome.</translation>
<translation id="9112744793181547300">Të caktohet Chrome si parazgjedhje?</translation>
</translationbundle>